Ga naar de inhoud

All Round 54

Stap terug in de tijd met All Round 54, een eerbetoon aan het legendarische Studio 54, het kloppende hart van de disco-scene uit de jaren 80. Deze Roze Zaterdag verandert Groningen in een levendige enclave van retro chic en extravagantie, ter ere van diversiteit en inclusiviteit. Als een van de vele locaties in de stad, brengen wij All Round 54 tot leven met een explosie van live disco muziek door een sensationele band en een gerenommeerde DJ die de dansvloer laat trillen met onweerstaanbare beats.

Duik in onze VIP-kelder en ervaar de exclusiviteit van All Round 54, omringd door weelde en mysterie. Verwacht betoverende optredens van drag queens en dansers die de essentie van All Round 54 belichamen. Een extravagante cast van entertainmentmodellen zal de avond verder verlichten met hun onmiskenbare charme en verleidelijke allure.

Betreed onze deuren en laat je meevoeren naar een tijdperk van grenzeloze vrijheid en uitbundige levensvreugde. Trek je meest glamoureuze outfit aan en dompel jezelf onder in de legendarische sfeer van Studio 54, waar elke beweging een dans is en elke lach een herinnering. Join us as we celebrate Roze Zaterdag in true Studio 54 style – een ode aan diversiteit, liefde, en onvergetelijke momenten.

Datum
Zaterdag 22 juni

Tijd
21:00 – tot in de vroege uurtjes

Prijzen
€23,50

Locatie
Akerkhof 4a

Sponsor worden

sponsor worden of doneren?

Roze Zaterdag Groningen is mede afhankelijk van sponsoren en donaties. Steun jij ons?