Ga naar de inhoud

Toegankelijkheid op Roze Zaterdag

We willen dat iedereen van Roze Zaterdag kan genieten, daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om ons evenement toegankelijk te maken voor iedereen. Aangezien Roze Zaterdag Groningen in het centrum plaatsvinden zijn alle plekken goed toegankelijk. Voor de Roze Mainstage op de Grote Markt en de Pride Walk hebben we extra maatregelen genomen, lees die hieronder.

MIVA-Deck op de Grote Markt
Op de Grote Markt plaatsen we een MIVA-deck, zodat mensen met een mobiliteitsbeperking het programma goed kunnen volgen. Dit platform biedt een uitstekend uitzicht op het hoofdpodium.

Toegankelijke bus tijdens de Pride Walk
Tijdens de Pride Walk zorgt de Gemeente Groningen voor een speciale bus voor mindervaliden. Deze bus is geschikt voor inklapbare rolstoelen, maar let op: je moet zelf in staat zijn de bus zonder rolstoel te betreden. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via info@rozezaterdaggroningen.nl.

We streven ernaar om Roze Zaterdag voor iedereen een geweldige ervaring te maken. Heb je vragen of speciale behoeften? Neem dan contact met ons op via info@rozezaterdaggroningen.nl.

Sponsor worden

Vrijwilliger worden?

Roze Zaterdag Groningen is altijd op zoek naar extra handen die ons komen helpen in aanloop van en op 22 juni zelf.