Ga naar de inhoud

Samenwerken of sponsor worden?

We geloven dat het betrekken van bedrijven kan bijdragen aan een breder begrip en acceptatie van de lhbti+-gemeenschap. Ons doel is om in de komende jaren te groeien en de lhbti+ vriendelijke voorzieningen te verbeteren. Roze Zaterdag Groningen biedt ook een platform voor bedrijven die diversiteitsbeleid voeren gericht op de lhbti+-gemeenschap. Samen werken we aan een inclusievere en diverse toekomst voor de stad Groningen en de regio!

Sponsor worden of samenwerken
Wil jij hieraan bijdragen? Om Roze Zaterdag tot een geslaagd evenement neer te zetten zijn wij ook afhankelijk van samenwerkingen en sponsoren. Download hier onze sponsorgids voor de mogelijkheden en vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Infomartiemarkt
Tijdens Roze Zaterdag zal er een infomartiemarkt zijn waarbij je als organisatie of stichting aan kan deelnemen. Download hier onze informatiesheet. Mocht je al interesse hebben om hieraan deel te nemen, dan kun je via het onderstaande formulier dit aan ons laten weten.

Pride Walk
De bekende Pride Walk door de stad met wagens en mensen zal ook op Roze Zaterdag plaatsvinden. Binnenkort zal hier meer informatie over te vinden zijn. Wil je hier als organisatie of stichting aan deelnemen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Ik wil samenwerken of sponsor worden

Sponsor worden
We are on Instagram

Doe mee met ons #queeryear