Ga naar de inhoud

Word sponsor en bouw samen aan een inclusief Groningen!

Roze Zaterdag Groningen heeft jouw bedrijf nodig! We zijn op zoek naar bevlogen bedrijven die willen bijdragen aan een bredere acceptatie en begrip van de lhbti+-gemeenschap. Door te sponsoren, maak je niet alleen dit evenement mogelijk, maar draag je ook bij aan de groei en verbetering van lhbti+ vriendelijke voorzieningen in de regio.

Als sponsor krijg je niet alleen de kans om jouw bedrijf te profileren als voorvechter van diversiteit, maar je wordt ook actief betrokken bij het vormgeven van een inclusievere toekomst voor de stad Groningen en de regio.

Waarom Sponsoren?
Roze Zaterdag Groningen fungeert als een cruciaal platform voor bedrijven die actief diversiteitsbeleid (willen) voeren, gericht op de lhbti+-gemeenschap maar ook daarbuiten. De belangrijkste boodschap is dat iedereen zichzelf mag zijn en hier aandacht aan besteed wordt. Door samen te werken aan dit evenement, draag je direct bij aan het vergroten van begrip en acceptatie. Samen bouwen we aan een stad en regio waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Wil jij bijdragen aan deze waardevolle missie? Ontdek de sponsormogelijkheden in onze sponsorgids, zie de download knop hierboven. Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik wil samenwerken of sponsor worden

Sponsor worden

sponsor worden of doneren?

Roze Zaterdag Groningen is mede afhankelijk van sponsoren en donaties. Steun jij ons?