Ga naar de inhoud

Ontmoet Randstad Groep Nederland op Roze Zaterdag: Deel Jouw Visie op een Inclusieve Werkplek!

Maak op Roze Zaterdag kennis met Randstad Groep Nederland en haar labels Tempo Team, Yacht en BMC! Onze partytent is omgetoverd tot een inspirerende ontmoetingsplek waar jij en open gesprekken centraal staan.

Wat kun je verwachten?
Doe mee aan ons “kennismakingsgesprek in een minuut” waarin jij centraal staat! We stellen je prikkelende vragen over wat jij verstaat onder een inclusieve en veilige werkomgeving. Dit is jouw kans om te delen wat voor jou belangrijk is op de werkvloer.

Waarom Randstad Groep Nederland tijdens Roze Zaterdag?
Bij Randstad begrijpen we het belang van diversiteit en inclusie in elke laag van het bedrijfsleven. Ons doel is om actief bij te dragen aan een arbeidsmarkt waar iedereen zichzelf kan zijn en waar respect en veiligheid voorop staan. Jouw input is voor ons van onschatbare waarde om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoeften van onze huidige en toekomstige werknemers en partners.

Meer dan een gesprek
Na het flits interview is er ruimte om dieper in te gaan op de thema’s die jou raken. Verwacht nuttige inzichten, boeiende discussies en de kans om contacten te leggen.

Kom en deel jouw visie op een inclusieve werkplek. Wij zijn er klaar voor om jou te ontmoeten en samen te bouwen aan een werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Datum
Zaterdag 22 juni

Tijd
14:00 – 18:00

Prijzen
Gratis

Locatie
Grote Markt

Sponsor worden

sponsor worden of doneren?

Roze Zaterdag Groningen is mede afhankelijk van sponsoren en donaties. Steun jij ons?