Ga naar de inhoud

Praktische Informatie voor Roze Zaterdag Groningen

Hier vind je alle praktische informatie voor Roze Zaterdag Groningen op 22 juni! Kom alles te weten om je bezoek soepel en aangenaam te laten verlopen. Van de meeste gestelde vragen, bereikbaarheid en huisregels tot toegankelijkheid, we hebben alles voor je op een rijtje gezet. Bekijk de vragen/antwoorden hieronder en klik op de knoppen hieronder voor meer details.

Waar en wanneer vindt Roze Zaterdag 2024 plaats?
Roze Zaterdag vindt in 2024 plaats op zaterdag 22 juni in de binnenstad van Groningen. Er is onder andere programma op de Grote Markt, Zwanestraat, Ossenmarkt, Schuitemakersstraat en Akerkhof.

Waar kan ik tickets kopen voor Roze Zaterdag?
Het programma van Roze Zaterdag is voor de vaste onderdelen gratis toegankelijk. Echter, voor de officiële afterparty Roze Zaterdag dien je wel een ticket te kopen, deze haal je hier. Voor de onderdelen uit ons extra programma kun je via onze agenda zien of een evenement gratis toegankelijk is of niet. Hier word je, indien je een ticket moet kopen, ook doorverwezen naar de ticketshop.

Is er een leeftijdslimiet?
Roze Zaterdag is voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Wel is het verplicht voor bezoekers onder de 16 jaar om begeleid te worden door een volwassene.

Hoe kan ik betalen aan de barren op de Grote Markt?
Op de Grote Markt zijn bars waar je drankjes kunt halen. Betalen kan uitsluitend met pinpas. We werken met een ecotax. Dit houdt in dat je bij je eerste drankje €1,00 aan ecotax betaalt voor de plastic beker of het flesje. Zodra je een nieuw drankje haalt, lever je de beker of het flesje in en kun je een nieuw drankje kopen zonder opnieuw de ecotax te betalen. Ben je je beker of flesje kwijt? Dan betaal je opnieuw €1,00 aan ecotax. Je krijgt aan het einde je ecotax niet terug.

Hoe kan ik in contact komen met de organisatie?
Via info@rozezaterdaggroningen.nl

Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie

Sponsor worden

Doe mee met ons #queeryear